Käyttöehdot

1. Kommentit

 1. Kommenttien jättäminen: Sallimme kaikille käyttäjille kommenttien jättämisen artikkeleihimme, mutta pidätämme oikeuden poistaa sopimattomat kommentit. Käyttäjät ovat vastuussa itse jättämistään kommenteista.
 2. Sopimattomat kommentit: Emme salli vihamielisiä, loukkaavia, uhkaavia, tai laittomia kommentteja. Lisäksi emme hyväksy mainontaa, spam-viestejä tai linkkejä.
 3. Tekijänoikeudet: Kommentit eivät saa loukata tekijänoikeuksia. Käyttäjät ovat vastuussa kommenttiensa sisällöstä ja varmistamisesta, että heillä on oikeus käyttää kommentin sisältöä.
 4. Yksityisyys: Käyttäjät ovat vastuussa omasta yksityisyydestään ja eivät saa jakaa henkilötietoja kommentteihin. Kommenttia jättäessä pyydämme käyttäjän sähköpostia ja nimeä / nimimerkkiä, jotta voimme tarkistaa onko kommentti roskapostia vai ei. Emme julkaise käyttäjän sähköpostiosoitetta.
 5. Kommenttien tarkistaminen: Pidätämme oikeuden tarkistaa, muokata tai poistaa kommentteja milloin tahansa ilman ilmoitusta.
 6. Vastuu: Emme ole vastuussa kommenttien sisällöstä tai seurauksista, jotka voivat johtua kommentin jättämisestä.
 7. Muutokset: Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilman ilmoitusta.

2. Sivuston sisältö

 1. Sivuston sisältö: Sivustomme sisältö on tarkoitettu tarjoamaan yleistä ja informatiivista tietoa. Emme takaa sivuston sisällön tarkkuutta, ajantasaisuutta tai täydellisyyttä. Emme myöskään ole vastuussa mahdollisista virheistä, puutteista, ongelmatilanteista tai virhetilanteista, joita sivuston sisältö voi aiheuttaa sivuston käyttäjälle. Esimerkiksi, jos sivuston käyttäjä kopioi omalle sivulleen sivun sisällöstä koodisnippetin ja tämä aiheuttaa virhetilanteen käyttäjän ympäristössä.
 2. Tekijänoikeudet: Kaikki sivuston sisältö, mukaan lukien tekstit, kuvat, grafiikat, logot ja äänitiedostot, ovat tekijänoikeuksien alaisia. Emme salli sivuston sisällön käyttöä sellaiseen tarkoitukseen, joka on samankaltainen kuin WPGuideGuy-sivuston tarjoama toiminta
 3. Vastuullisuus: Emme ole vastuussa sivuston sisällön seurauksista. Käyttäjät käyttävät sivuston sisältöä omalla vastuullaan.
 4. Muutokset: Pidätämme oikeuden muuttaa sivuston sisältöä milloin tahansa ilman ilmoitusta.
 5. Linkit: Sivustomme saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille. Emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai toiminnasta.
 6. Käyttäjäsisältö: Sallimme käyttäjien lähettää sisältöä sivustollemme. Käyttäjät ovat vastuussa itse lähettämästään sisällöstä. Pidätämme oikeuden tarkistaa, muokata tai poistaa käyttäjien lähettämää sisältöä milloin tahansa ilman ilmoitusta.
 7. Kielletty sisältö: Emme hyväksy laitonta, loukkaavaa, vihamielistä tai uhkaavaa sisältöä.
 8. Yksityisyys: Käyttäjät ovat vastuussa omasta yksityisyydestään eivätkä saa jakaa henkilötietoja sivustolle.
 9. Muutokset: Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilman ilmoitusta.

Kumppanuuslinkit

 1. Kumppanuusmarkkinointi: Sivusto voi sisältää kumppanilinkkejä (affiliate-markkinointilinkkejä), joista saatamme saada palkkion, jos käyttäjä klikkaa linkkiä ja tekee ostoksen. Emme ole vastuussa affiliate-linkkien kohdesivustojen sisällöstä tai toiminnasta.
 2. Yhteistyökumppanit: Sivusto voi tehdä yhteistyötä eri yritysten kanssa affiliate-markkinoinnin kautta. Emme ole vastuussa yhteistyökumppanien toiminnasta tai sivustojen sisällöstä.
 3. Markkinointi: Emme takaa, että affiliate-markkinointilinkit ovat aina saatavilla tai että niiden tarjoukset ovat voimassa. Emme myöskään takaa affiliate-linkkien tarjousten tarkkuutta tai täydellisyyttä.
 4. Vastuu: Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, satunnaisista tai seuraamuksellisista vahingoista, jotka johtuvat affiliate-markkinoinnin käytöstä tai sen sisällöstä.
 5. Käyttörajoitukset: Affiliate-markkinointilinkkejä ei saa käyttää laittomiin tarkoituksiin tai tavalla, joka rikkoo näitä käyttöehtoja tai soveltuvia lakeja.
 6. Muutokset: Pidätämme oikeuden muuttaa affiliate-markkinointiin liittyviä käytäntöjä ja ehtoja milloin tahansa ilman ilmoitusta.

Nämä edellä mainitut käyttöehdot koskevat kaikkia sivustollamme kävijöitä. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt nämä edellä mainitut käyttöehdot.