WordPressin aloittelijalle suunnattuja oppaita

Tämä kategoria on suunniteltu tarjoamaan arvokasta tietoa kaikille, jotka ovat vasta aloittamassa WordPressin käyttöä. Aloittelijalle tarkoitetussa kategoriasta löydät oppaita ja vinkkejä, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun WordPressin kanssa.

Haluamme tehdä WordPressin käytöstä helppoa ja hauskaa kaikille, joten älä epäröi antaa palautetta, jos sinua jokin mietityttää tai huomaat jokin ongelman. Tervetuloa oppimaan ja kehittämään taitojasi WordPressistä!

ps. Myös WordPressin konkarit ovat erittäin tervetulleita lukemaan ja nappaamaan tämän sivun vinkit itselleen.


Uuden sivun ja artikkelin lisääminen WordPressissä

Julkaistu 9.6.2023 WPGuideGuy-tiimi

WordPressissä uusien sivujen ja artikkeleiden julkaisu on tehty helpoksi. Tämän avulla pystyt kätevästi lisäämään sivustollesi uusia sisältösivuja tai blogipostauksia. Uusien sivujen ja artikkeleiden lisääminen alkaa siitä, kun kirjaudut WordPress-sivustollesi (katso ohjeet WordPressin hallintapaneeliin kirjautumiseen täältä) Uuden sivun lisääminen Uuden sivun lisäämisen voi tehdä WordPressissä kahdesta paikkaa, joista ylälaidassa oleva painike on jokaisella sivulla käytössä, joten…

Lue artikkeli ›


Näin kirjaudut WordPress-sivustollesi

Julkaistu 18.4.2023 WPGuideGuy-tiimi

Tässä simppelit ohjeet miten pääset kirjautumaan WordPress-sivustollesi. Huomaathan, että tässä esimerkissä käytetään tavallista WordPress-asennusta ilman, että kirjautumisosoitetta on muokattu johonkin muuhun kuin se oletuksena on. Ongelmia kirjautumisessa tai salasana hukassa? Etkö päässyt edellä mainitun ohjeen avulla kirjautumaan? Se voi johtua jostain näistä syistä:

Lue artikkeli ›


Uuden käyttäjän lisääminen WordPressiin

Julkaistu 14.4.2023 WPGuideGuy-tiimi

Käyttäjän lisääminen vaiheittain WordPressissä uuden käyttäjän lisääminen on helppoa ja nopeaa. Voit lisätä uusia käyttäjiä, joilla on erilaisia käyttöoikeuksia, kuten kirjoitus- tai hallintaoikeuksia. Tässä on perusteellinen askel askeleelta -ohje uuden käyttäjän lisäämiseen WordPressissä: Uuden käyttäjän lisääminen on nyt valmista! Uudella käyttäjällä on nyt pääsy WordPress-sivustollesi ja hän voi aloittaa verkkosivuston sisällön lisäämisen ja muokkaamisen. Voit…

Lue artikkeli ›