0
Näin kirjaudut WordPress-sivustollesi

WPGuideGuy-tiimi

Julkaistu 18.4.2023

Näin kirjaudut WordPress-sivustollesi

Tässä simppelit ohjeet miten pääset kirjautumaan WordPress-sivustollesi. Huomaathan, että tässä esimerkissä käytetään tavallista WordPress-asennusta ilman, että kirjautumisosoitetta on muokattu johonkin muuhun kuin se oletuksena on.

  1. Avaa WordPress-sivustosi verkkosivu selaimessa.
  2. Lisää verkkosivun URL-osoitteen perään ”/wp-admin” tai ”/wp-login.php”, esimerkiksi ”www.example.fi/wp-admin”.
  3. Siirry kirjautumissivulle painamalla Enter-näppäintä.
  4. Sinut ohjataan nyt WordPressin kirjautumissivulle mikäli kirjautumissivua ei ole muutettu johonkin muuhun.
  5. Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi sille tarkoitettuihin kenttiin.
  6. Jos haluat, voit valita ”Muista minut” -vaihtoehdon, jotta sinun ei tarvitse kirjautua joka kerta uudelleen, kun vierailet sivustolla.
  7. Paina ”Kirjaudu sisään” -painiketta.

Ongelmia kirjautumisessa tai salasana hukassa?

Etkö päässyt edellä mainitun ohjeen avulla kirjautumaan? Se voi johtua jostain näistä syistä:

  1. Menit suoraan ohjeen mainitsemaan osoitteeseen eli ”www.example.fi/wp-admin/”. Huomaathan, että sinun täytyy vaihtaa example.fi verkkotunnuksen tilalle omasi verkkotunnuksesi. Esim. www.yritys.fi.
  2. ”/wp-admin/” osoite ei vie kirjautussivulle? Jos näin on, silloin sinun WordPress-sivusi kirjautumisosoite on muutettu johonkin muuhun ja sinun tulee olla yhteydessä verkkosivun tekijään, joka todennäköisesti on muutoksen tehnyt.
WPGuideGuy-tiimi ylläpitää sivustoa ja tuottaa sisältöä sivustolle.

Kommentit

Näyttää siltä, että sinulla on mahdollisuus olla ensimmäinen kommentoija! Jäikö jotain kysyttävää artikkelista tai haluatko antaa palautetta? Jätä kommentti ja aloita kekustelu.

Jätä kommentti

Kommenttikäytäntö: Kommentointi on tervetullutta ja arvostamme aikaa, jonka lukijat käyttävät ideoiden jakamiseen ja palautteen antamiseen. Kaikki kommentit kuitenkin valvotaan manuaalisesti ja roskapostiksi tai yksinomaan myynninedistämistarkoituksessa pidetyt kommentit poistetaan.