0
Aktivoi kaksivaiheinen tunnistautuminen - herokuva

WPGuideGuy-tiimi

Julkaistu 21.2.2024

Aktivoi kaksivaiheinen tunnistautuminen WordPressissä

Näin otat käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön:

1. Lataa ja aktivoi tämä lisäosa WordPress-sivustollesi:

2. Siirry WordPressin hallintapaneelissa ”Käyttäjät” – osioon.

3. Valitse se käyttäjä jolle haluat aktivoida kaksivaiheisen tunnistautumisen (suositeltavaa on laittaa päälle kaikille käyttäjille).

4. Scrollaa käyttäjätilin kohdalla alas ja valitse mitä metodia käytetään kaksivaiheiseen tunnistautumiseen. Tässä oppaassa käytämme sähköpostia, käyttäjätilin sähköpostiin tulee jokaisen kirjautumisen yhteydessä uniikki numeroyhdistelmä kirjautumista varten.

5. Tallenna käyttäjätilin muutokset.

Hienoa! Nyt käytössäsi on kaksivaiheinen tunnistautuminen ja olet parantanut huomattavasti WordPress-sivustosi tietoturvaa 🎉

Miksi Kaksivaiheinen tunnistautuminen on tärkeä ottaa käyttöön?

Tietoturvan näkökulmasta kaksivaiheinen tunnistautuminen (2FA) on äärimmäisen tärkeä, koska se lisää merkittävästi käyttäjätilien suojausta WordPressissä. Perinteinen käyttäjänimi ja salasana -yhdistelmä on erittäin altis hakkeroinnille ja yleensä WordPress-sivut hakkeroidaan juurikin vuotaneilla käyttäjätunnuksilla. Kaksivaiheisen tunnistautumisen avulla käyttäjien täytyy antaa lisävahvistus toisella tavalla ja näin estää ulkopuolisen pääsyn WordPressiin, vaikka käyttäjätunnukset olisikin vuotaneet.

WPGuideGuy-tiimi ylläpitää sivustoa ja tuottaa sisältöä sivustolle.

Kommentit

Näyttää siltä, että sinulla on mahdollisuus olla ensimmäinen kommentoija! Jäikö jotain kysyttävää artikkelista tai haluatko antaa palautetta? Jätä kommentti ja aloita kekustelu.

Jätä kommentti

Kommenttikäytäntö: Kommentointi on tervetullutta ja arvostamme aikaa, jonka lukijat käyttävät ideoiden jakamiseen ja palautteen antamiseen. Kaikki kommentit kuitenkin valvotaan manuaalisesti ja roskapostiksi tai yksinomaan myynninedistämistarkoituksessa pidetyt kommentit poistetaan.