0
Sähköpostien vaatimukset kiristyvät Googlen ja Yahoon toimesta

WPGuideGuy-tiimi

Julkaistu 4.1.2024

Googlen ja Yahoon sähköpostien vaatimukset kiristyvät vuonna 2024

Google ja Yahoo ovat ilmoittaneet, että ne tulevat kiristämään sähköpostiviestien vaatimuksia ja näin parantaakseen sähköpostiturvallisuutta ja käyttäjäkokemusta. Kumpikin yritys on ilmoittanut uusista vaatimuksista niille, jotka lähettävät suuria määriä viestejä kyseisiin palveluihin, eli esimerkiksi asiakkaiden gmaileihin. Googlen ja Yahoon uudet muutokset astuvat voimaan vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.

Tulevat muutokset:

  1. Sähköpostiviestien todentaminen:
    • Google ja Yahoo vaatii lähettäjiä vahvistamaan sähköpostinsa vahvoin todennusmenetelmin, joka toteutetaan seuraavien menetelmien SPF:n, DKIM:n ja DMARC:n avulla. Lukaise täältä meidän opas, miten saat nämä kuntoon.
  2. Viestien helppo peruuttaminen
    • Molemmat yritykset vaativat suuria määriä lähettäviä yhden napsautuksen peruutusmahdollisuuteen ja kahden päivän käsittelyaikaan, kun käyttäjä on tätä pyytänyt lähettäjältä.
  3. Roskapostien raja-arvon valvonta
    Google ja Yahoo tulevat varmistamaan, että käyttäjät saavat vain haluamiaan sähköposteja asettamalla tiukennuksia roskapostien raja-arvoon ja valvontaan.

Googlen ja Yahoon yhteinen päämäärä

  • Sekä Google että Yahoo korostavat näiden muutosten muuttumista toimialastandardeiksi. Yhteistyö sähköpostipalveluntarjoajien välillä on keskeistä turvallisen, käyttäjäystävällisen ja roskattoman sähköpostikokemuksen luomiseksi.

Tämä yhteinen panostus luo turvallisempaa digitaalista viestintää, kun Googlen ja Yahoon uudet standardit astuvat voimaan vuonna 2024.

Lähteet:

Googlen tiedote: https://blog.google/products/gmail/gmail-security-authentication-spam-protection/

Yahoon tiedote: https://blog.postmaster.yahooinc.com/post/730172167494483968/more-secure-less-spam/

WPGuideGuy-tiimi ylläpitää sivustoa ja tuottaa sisältöä sivustolle.

Kommentit

Näyttää siltä, että sinulla on mahdollisuus olla ensimmäinen kommentoija! Jäikö jotain kysyttävää artikkelista tai haluatko antaa palautetta? Jätä kommentti ja aloita kekustelu.

Jätä kommentti

Kommenttikäytäntö: Kommentointi on tervetullutta ja arvostamme aikaa, jonka lukijat käyttävät ideoiden jakamiseen ja palautteen antamiseen. Kaikki kommentit kuitenkin valvotaan manuaalisesti ja roskapostiksi tai yksinomaan myynninedistämistarkoituksessa pidetyt kommentit poistetaan.