0
WPGuideGuy - aloittaa toimintansa

WPGuideGuy-tiimi

Julkaistu 6.4.2023

WPGuideGuy aloittaa toimintansa!

Jeiii! WPGuideGuy näkee tänään 6.4.2023 ensimmäistä kertaa päivänvaloa 🎉. Mutta mikä ihme tämä ”WPGuideGuy” on sitten? Ja miksi tämän pitäisi minua kiinnostaa? Tämä saattaa sinua kiinnostaa mikäli touhuilet WordPressin parissa ja mahdollisesti silloin tällöin tarvitset apua erilaisiin tilanteisiin. Nimittäin WPGuideGuy on luotu WordPressin käyttäjille ns. ”ohjekirjaksi”, josta löytyy laidasta laitaan oppaita WordPress-maailmasta.

Kattavat ohjeet ja oppaat WordPressin käyttäjille

WordPress on yksi suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä, jota käyttää monet yritykset, yhdistykset ja yksityishenkilöt verkkosivujensa alustana suomessa sekä ulkomailla. Me haluamme auttaa ja jakaa tietoa ensisijaisesti suomessa oleville WordPressin käyttäjille. Tämä on yksi syy, miksi WPGuideGuy luotiin – auttaakseen sinua WordPressin ihmeellisessä maailmassa!

WPGuideGuy:n tarkoitus on tuoda selkokielisiä ohjeita ja oppaita WordPressin parissa työskenteleville ihmisille. Tuotamme näitä oppaita jokaiseen lähtöön. Olitpa sitten aloittelija tai jo konkari, uskomme että me voimme auttaa sinua.

Kuka on WPGuideGuy-sivuston takana?

WPGuideGuy:n takana on jo paljon WordPress-maailmaa nähnyt Senior-tason kehittäjä Olli Perikanta, jolta löytyy vuosien kokemus WordPressin ”pellinalla työskentelystä”.

Olli on vuosien mittaan oppinut tuntemaan WordPressin läpikotaisin. Hän on työskennellyt erilaisissa projekteissa ja rooleissa, joissa WordPressin ”sisustaan” on tehty kustomoituja ratkaisuja ja kehitetty tarpeiden mukaan lisäosia sivustoille.

WPGuideGuy-tiimi ylläpitää sivustoa ja tuottaa sisältöä sivustolle.

Kommentit

Näyttää siltä, että sinulla on mahdollisuus olla ensimmäinen kommentoija! Jäikö jotain kysyttävää artikkelista tai haluatko antaa palautetta? Jätä kommentti ja aloita kekustelu.

Jätä kommentti

Kommenttikäytäntö: Kommentointi on tervetullutta ja arvostamme aikaa, jonka lukijat käyttävät ideoiden jakamiseen ja palautteen antamiseen. Kaikki kommentit kuitenkin valvotaan manuaalisesti ja roskapostiksi tai yksinomaan myynninedistämistarkoituksessa pidetyt kommentit poistetaan.